Pune -te pe linie spunând aproape tuturor celor pe care îi știa despre planul său de pierdere în greutate.

Astrma de alergie Immunol. 2012 26 iulie; 8 (1): 12.

9. Chin B, Chan ES, Goldman Rd. Expunere timpurie la alimente și alergie alimentară la copii. Poate medicul FAM. 2014 APR; 60 (4): 338–9

10. Blaabjerg S, Artzi DM, Aabenhus R. Probiotice pentru prevenirea diareei asociate cu antibiotice în ambulatori-pacienți-revizuire sistematică și meta-analiză. Antibiotice (Basel). 2017 12 oct. 6 (4). Disponibil de la: http://dx.doi.org/10.3390/antibiotics6040021

Dacă sunteți antrenor sau doriți să fiți …

puteți ajuta oamenii să construiască nutriție și Obiceiurile de stil de viață care le îmbunătățesc sănătatea fizică și psihică, le consolidează imunitatea, îi ajută să gestioneze mai bine stresul și să obțină rezultate durabile . Vă vom arăta cum.

Dacă doriți să aflați mai multe, luați în considerare certificarea PN Nivel 1 Nutrition Coaching.

Jen și Nathaniel au petrecut ultimele 12 luni transformându -și mâncarea lor obiceiuri, sănătate, corpuri și trăiește cu ajutor personal de la un antrenor PN. Si acum? Sunt cei mai recenți câștigători ai Premiului nostru. Vedeți cum i -am surprins cu 25.000 de dolari fiecare și întâlnim restul câștigătorilor de antrenor de nutriție de precizie din ianuarie 2019.

++++

la fiecare șase luni, în programul nostru de antrenor de nutriție de precizie , oferim mai mult de 125.000 de dolari bărbaților și femeilor care au cele mai incredibile, inspirate transformări ale corpului.

da, adică mai mult de 250.000 de dolari pe an.

și astăzi, tu ‘ Voi întâlni ultimii noștri câștigători uimitori.

acești oameni au început să lucreze cu noi în ianuarie 2018 și – pe parcursul anului trecut – a transformat complet modul în care mănâncă, se mișcă, arată și se simt.

au pierdut în greutate, au câștigat forță, și -au sporit sănătatea și și -au inspirat prietenii și familiile.

Mai mult, au făcut toate acestea fără diete extreme sau rutine de antrenament nebune. Nu au existat planuri de masă sau alimente off-limit. Fără reguli de neîntrerupt. Fără privare. Și poate cel mai bine, fără vinovăție.

Fiecare persoană s -a angajat pur și simplu să facă o schimbare, a rămas consecventă și a folosit responsabilitatea și sprijinul unuia dintre antrenorii noștri dedicați.

  • Întâlnește -te pe Jen, câștigătorul premiului nostru de 25.000 de dolari pentru femei
  • Întâlnește -te pe Nathaniel, câștigătorul premiului de 25.000 de dolari pentru bărbați
  • Vezi fotografii ale tuturor câștigătorilor femeilor din ianuarie 2019
  • Vezi fotografii Dintre toți câștigătorii bărbaților din ianuarie 2019

25.000 USD câștigător al marelui premiu: Jen

a pierdut 54 lbs și 43 inci total!

  • Age: 42 de ani
  • Greutate pierdută: 54 lbs (de la 182 lbs la 128 lbs)
  • Total inch pierdut: 43 inci (de la 234 inci la 191 inci)

Nimeni nu l -ar putea acuza vreodată pe Jen Kruczek că este un cartof de canapea.

joacă softball. Fotbal de pavilion. Fotbal interior.

iubește boxul. Tenis. Înot. Yoga. Alergând.

„Urăsc să aleg”, râde ea. „Vreau să fac totul!”

atletismul lui Jen a fost întotdeauna cheia identității ei. A existat doar o mică problemă: când a împlinit 40 de ani, performanța ei nu a fost ceea ce era înainte.

articulațiile ei s -au simțit mai rigide. A obosit mai ușor. Ea nu a putut întotdeauna să urmeze sugestiile antrenorului ei de softball.

și o serie de cinci leziuni de hamstring într -un an și jumătate nu au ajutat.

Nimic din viața lui Jen nu a avut Având în vedere aceeași plăcere și sentiment de împlinire ca și mișcare. Și acum, mișcarea devenea … complicată.

a fost acesta începutul unei spirale descendente?

perspectiva pierderii mobilității și a forței a fost atât de supărătoare, încât l -a obligat pe Jen să -și întrebe o Întrebare dificilă.

ar putea să se lupte în sală și pe câmp să fie urmărite până la 40 sau 50 de kilograme în plus pe care le transporta?

Greutatea a fost întotdeauna o problemă pentru Jen. Ea ar încerca o dietă, va pierde cincisprezece sau douăzeci de kilograme, va pleca din dietă și va recăpăta rapid. Era demoralizant. S -a săturat să trăiască așa.

și mai rău a fost frustrarea pe care o simțea. Nu era ignorantă. A înțeles elementele de bază ale mâncării sănătoase.

știa ce trebuia să facă. Deci, de ce a fost atât de greu să facă schimbarea?

Jen știa că are nevoie de un adevărat schimbător de jocuri. Citirea despre lecțiile zilnice ale antrenorului de nutriție de precizie au apelat la partea ei ordonată și organizată. Părea ca genul de program care ar putea să -i ajute să tranzacționeze obiceiuri mai puțin sănătoase pentru cele mai bune … pentru bine.

cu antrenorul și colegii ei care oferă sprijin și responsabilitate, Jen a dat jos buclele de brânză. A încetat să mai meargă la preluare în fiecare zi după sală. A învățat cum să facă alegeri atente în camera de pauză la locul de muncă, când aroma gogoșilor de casă sau a baghetelor a atras -o.

Încet, dar sigur, a început să piardă în greutate. Totuși, nu și -a dat seama cât de bine a funcționat programul până la a noua lună, când s -a înscris la o jumătate de maraton.

Jen a alergat în trecut aproximativ o duzină de maratoane. Dar fiecare alergare succesivă părea doar un pic mai dură. De fapt, ea și -a făcut cel mai bun timp în prima sa cursă, când avea 30 de ani.

privind în față, nu credea că ar fi putut vreodată să depășească asta.

Imaginează -ți surpriza când, la vârsta de 42 de ani, a terminat cu zece minute complete înaintea recordului anterior. „Când am început acest program, am vrut doar să evit să mă rănesc atât de mult”, spune ea.

Acum, nu numai că nu are vătămare, dar are performanță și la un nivel superior.

„Această greutate suplimentară mă trage în jos. Acum a dispărut. ”

Jen trăiește pe Cape Cod. Pe plajă, a văzut oameni mai în vârstă care abia se pot plimba în nisipul greu sau care se străduiesc să se ridice odată ce s -au așezat pe un prosop de plajă.

„Gândindu -mă la viitorul meu, nu am făcut -o Vrei să termini așa ”, spune ea. În schimb, a vrut să fie ca vibrantul în vârstă de 70 de ani, care joacă în echipa ei de softball. Sau femeile din anii șaizeci care încă joacă fotbal cu ea.

„Vreau să devin acea persoană mai în vârstă activă.” Precision Nutrition i -a oferit instrumentele pentru a -i face visul să devină realitate.

sfatul ei pentru oricine își urmărește propriul vis de transformare?

„Dă -ți un an”, spune ea. „Și ai încredere în proces.”

Vrei să obții rezultate precum Jen? Aflați mai multe despre Programul de antrenor de nutriție de precizie pentru femei.

25.000 USD câștigător al premiului: Nathaniel ce este tonerin

a pierdut 54 lbs și 42 inci total!

  • Age : 36 de ani
  • Greutate pierdută: 54 lbs (de la 289 lbs la 235 lbs)
  • Total inch pierdut: 42 inci (de la 295 inci la 253 inci)

La 35 de ani, Nathaniel știa că are o problemă de greutate.

Într -adevăr, ar fi avut o problemă de greutate în cea mai mare parte a vieții sale.

În clasa a IV -a, el deja cântărit la 140 de kilograme. Până la absolvirea liceului, el a fost peste 275. Și la începutul anilor treizeci, el s -a lăsat cu adevărat să plece.

Totuși, s -a gândit că este sănătos. Era tânăr și el a fost întotdeauna activ.

Apoi, s -a găsit brusc într -o cameră de urgență, așteptând un test de cateterizare cardiacă. Medicamentele sale de tensiune arterială nu funcționa. „Am eșuat un test de stres”, își amintește el. „Au trebuit să -l oprească partway.”

agățați, se gândi el.

„Dacă nu fac o schimbare, aș putea muri în curând.”

Nathaniel creditează un prieten pentru că l -a ghidat spre nutriția de precizie. „A fost finalist însuși câțiva ani în urmă. Știa că compania este de încredere. ”

cu recomandarea prietenului său, Nathaniel s -a angajat la program.

Chiar de la început, a tratat -o ca pe un al doilea loc de muncă. A completat fiecare lecție. A apărut pentru fiecare antrenament. Pune -te pe linie spunându -i aproape tuturor celor pe care îi știa despre planul său de pierdere în greutate.

chiar le -a promis copiilor săi că, dacă va câștiga, îi va duce la Disneyland. „Când un tânăr de 6 ani depinde de tine, asta este multă presiune”, râde el.

Procesul nu a fost întotdeauna ușor.

în timp ce familia și prietenii lui L -a susținut, nu și -au împărtășit obiectivul, așa că uneori își mâncau alimentele preferate în timp ce el a optat pentru un container Tupperware plin de ceva mai ușor.

Chiar și în vacanțele de familie, a planificat el înainte de timp și uneori chiar și -a adus propria mâncare pentru a se asigura că ar avea opțiuni sănătoase din care să aleagă.

„Au crezut că sunt nebun”, își amintește el.

și în timp ce el aștepta cu nerăbdare să Exercițiând în cele mai multe zile, au existat inevitabil câteva după -amieze când pur și simplu nu i -a plăcut să meargă la sală. În plus, el a trebuit să găsească modalități de a lucra în jurul rănilor semnificative în două puncte diferite în timpul programului.

În primul rând, și -a rupt fascia plantară, țesutul conjunctiv care se întinde pe fundul piciorului. Acest lucru l -a limitat la o cizmă de mers și a pus temporar sfârșitul oricărei alergări.

De când alergarea a fost în afara problemei, a apelat la canotaj pentru condiționarea aerobă. Dar canotajul s -a dovedit a fi un studiu fizic și mental.

Când a început, abia a putut strecura 11 minute pe mașină. Nu a fost tocmai încurajator.

Totuși, au existat semne de îmbunătățire, iar acele mici progrese au fost suficiente pentru a -și stârni speranța și a -l continua.

ia -i hipertensiunea, de exemplu. Aproximativ patru luni de la antrenor, în jurul perioadei primei accidentări, a început să se confrunte din nou cu câteva simptome ciudate.

se dovedește, tensiunea arterială nu a fost spik. În schimb, a fost în jos! El s -a îmbunătățit atât de mult, încât medicii săi au trebuit să -și reducă medicamentele.

și până la a unsprezecea lună a lui Nathaniel – când și -a rupt tendonul biceps jucând fotbal la atingere – minutele de rând au fost doar o încălzire pentru cei doi ore pe care le putea susține acum.

Nu numai asta, dar a fost, de asemenea, în afara tuturor medicamentelor cu tensiune arterială timp de șase luni.

Schimbarea modului în care a mâncat și a mutat a fost doar începutul .

„Am învățat să văd neplăcerile ca provocări, nu și scuze”, explică el.

Pe măsură ce sănătatea lui Nathaniel s -a îmbunătățit și mentalitatea lui s -a schimbat, întreaga sa familie a luat notă. Schimbările din mentalitatea sa s -au frecat.

Astăzi, soția sa face măsuri pentru a urmări un vis important al ei.

Fiica lui mai mare lucrează cu el la sală.

și fiica lui mai mică se pregătește să facă pachet pentru Disneyland.

„Arăt ca o persoană diferită acum”, reflectă Nathaniel. „Dar schimbările exterioare nu sunt nimic în comparație cu schimbările interioare. Mi -am întărit mintea chiar mai mult decât corpul meu. ”

Cel mai bine, este sănătos.

„ La început, acest obiectiv părea atât de înalt, atât de de neatins ”, el spune. Acum, este dornic să abordeze noi provocări în fiecare față a vieții sale.

Până la urmă, de ce să te mulțumești cu fitnessul maxim?

Vrei să obțină rezultate precum Nathaniel? Aflați mai multe despre programul de antrenor de nutriție de precizie pentru bărbați.

Faceți cunoștință cu ceilalți câștigători ai femeilor noastre:

Anne

10.000 USD Câștigătoare pentru femei:

Vârstă: 67 de ani

Greutate pierdută: 57 lbs (204 lbs la 147 lbs)

Total inch pierdut: 37 (249 la 212)

Secretul pentru Transformarea mea se află în metoda PN. Modificări foarte mici în alegerile alimentare, care, atunci când sunt combinate cu alte obiceiuri de viață foarte realizabile, m -au convins că pot trăi astfel pentru tot restul vieții mele. Progresul meu a fost constant și surprinzător de ușor.

– Anne

Hanna

10.000 USD Câștigătoare pentru femei:

Vârsta: 38 de ani

Greutate pierdută: 40 lbs (183 lbs la 143 lbs)

total inch pierdut: 33 (227 – 194)

PN Coaching m -a învățat să -mi ascult corpul Și luați decizii cu privire la nutriție, exerciții fizice și odihniți -vă pe baza a ceea ce mă face să mă simt cel mai bine fizic și emoțional. Nu eram sigur să împărtășesc fotografiile mele, dar anul acesta m-a ajutat foarte mult și sper că ar putea inspira și încuraja pe alții să se alăture.

– Hanna

Sheila

2.500 USD Câștigătoare pentru femei:

Vârsta: 49 de ani

Greutate pierdută: 52 lbs (201 lbs la 149 lbs)

total inch pierdut : 44 (262 – 218)

m -am alăturat PN pentru că m -am săturat să fiu invizibil în propria mea viață. Încet, acest program mi -a insuflat un sentiment de împuternicire și încredere în propriile abilități. Nu am vrut niciodată să fiu „Skinny” – am vrut să fiu puternic. Am învățat atât de multe despre ce este capabil corpul meu. Nu a fost un an perfect, dar a fost uimitor. Nu mai sunt invizibil.

– Sheila

Annette

2.500 USD Câștigătoare pentru femei:

Vârsta: 45 de ani

Greutate pierdută: 37 lbs (189 lbs la 152 lbs)

total inch pierdut: 28 (238-210)

Anul trecut, am învățat acceptarea de sine și cum să fac Nu mai încerca să fii perfect. Am găsit pace. Mâncarea nu mă mai controlează. PN mi-a dat cu adevărat viața înapoi.

– Annette

Shelley

2.500 USD Câștigătoare pentru femei:

Vârsta: 60 de ani

Greutate pierdută: 32 lbs (148 lbs la 116 lbs)

total inch pierdut: 26 (217 – 191)

M -am transformat într -o persoană mai încrezătoare. O persoană care se ridică mai înalt cu auto-gravii. O persoană care a învățat ce este important în viață. O persoană care îmi place.

– Shelley

Jodi

2.500 USD Câștigătoare pentru femei:

Vârsta: 38 de ani

Greutate pierdută: 17 lbs (141 lbs la 124 lbs)

total inci pierduți: 24 (206 la 182)

PN m -a împins constant puțin mai departe, uneori afară din Zona mea de confort, trecută de limitele pe care le -am stabilit pentru mine. Dar omule, am ajuns departe. În sfârșit, pot spune că este timpul meu să strălucesc!

– Jodi

Trish

1.000 $ Câștigătorul femeilor:

Vârsta: 48 de ani

Greutate pierdută: 41 lbs (229 lbs la 188 lbs)

total inch pierdut: 48 (265 – 217)

înainte de PN, nu eram sigur dacă Aș putea vreodată să mă mișc așa cum am făcut -o înainte de accidentul meu de mașină. Acum nu numai că mă mișc mai bine, dar sunt și mai puternic decât am fost vreodată! A fost o adevărată transformare a vieții. PN nu numai că mi -a dat viața înapoi, dar o versiune mai puternică, mai fericită și mai sănătoasă a mea. Sunt atât de recunoscător!

– Trish

Krista

1.000 $ câștigător al femeilor:

vârstă: 62 de ani

Greutate pierdută: 15 lbs (142 lbs la 127 lbs)

total inci pierduți: 18 (218 la 200)

La început, PN Coaching a fost despre pierderea excesului de greutate în exces Purtam în ultimii zece ani. Dar pe măsură ce anul meu a progresat, călătoria mea a devenit mult mai mult decât atât. Prin lecții, care erau extrem de în timp util pentru exact ceea ce treceam sau gândeam, mi-am recăpătat vechea sine: o persoană cu stima de sine sănătoasă, încredere, mândrie, o perspectivă pozitivă, relații bune și multă energie. Acum aștept cu nerăbdare să mă antrenez, să transpir și să -mi împletesc mușchii. Mă trezesc fericit în fiecare dimineață și știu că acest lucru se datorează rezultatelor pe care le -am obținut. Practic am sărit din pat, mă simt grozav despre mine și aștept cu nerăbdare o altă nouă zi și o șansă de a fi activ.

– Krista

Olivia

1.000 $ pentru femei Câștigător:

Vârsta: 26 de ani

Greutate pierdută: 22 lbs (163 lbs la 141 lbs)

Total inch pierdut: 19 (223 – 204)

În ultimul an, simt că am redescoperit o parte din mine care lipsea. Datorită experienței mele cu PN Coaching, am autocunoașterea și împuternicirea pentru a avea grijă durabilă de mine și de a-mi urmări cu îndrăzneală obiectivele pe termen lung.

-Olivia

alana

1.000 $ câștigător al femeilor:

Vârsta: 54 de ani

Greutate pierdută: 32 lbs (224 lbs la 192 lbs)

total inch pierdut: 31 (260 – 229)

Am plecat de la cineva cu durere și abia am putut să mă mut la cineva care face lungi și ghemuțe în timp ce curăță casa. Pot rula două zboruri de scări când uit rufele din subsol și nu m-a deranjat un backtrack de doi kilometri în munți din această vară pentru a evita un urs grizzly și puii ei. Sunt mândru de corpul meu și de ceea ce este capabil să facă. Oh, și a fost acea cursă spartană pe care am făcut -o – și mai multe intenționez să fac. Întreaga mea viață s -a schimbat. M-am întors la școală, urmărind un vis de-a lungul vieții și sunt încântat de viața mea.

– Alana

nivi

1.000 $ câștigătoare de femei :

Vârsta: 37 de ani

Greutate pierdută: 16 lbs (121 lbs la 105 lbs)

total inch pierdut: 25 (207 la 182)

Precision Nutrition a luat frica, insomniac, crabby, rezistent la insulină, cafea/ciocolată/vin de vin la 34 la sută versiune de grăsime corporală a mea și a transformat-o într-un antrenor social fericit și sănătos și antrenor de wellness! Pe scurt, tocmai când Caterpillar a crezut că sfârșitul lumii a venit … s -a transformat într -un fluture. Aceasta, pe scurt, este impactul PN asupra unui an din viața mea (și continuarea!) :

Vârsta: 70 de ani

Greutate pierdută: 29 lbs (164 lbs la 135 lbs)

total inch pierdut: 27 (230 – 203)

Nutriția de precizie, pentru mine, nu a fost niciodată o „dietă”.

SHARE THE POST

Share on facebook
Facebook